BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

HUH penat DER..!!!!

pg tadi aku kene g skolah..ade perjumpaan pengawas..ala..pg tuk cuci2 kusi..kemas prefect's room..hmm...tapi bes la gak..dapat jumpa kawan2 yang dah lama x jumpa..hahaha..agak2 dalam kul 8 stengah start..hmm..pastu bila dah abis keje..kami semua duduk kat dewan sal sir Hasnul kate dia nak berucap sket..hmm..pastu abis die berucap..aku ngan wina ngan suriana g bilik PK HEM..hmm..kami tengok bilik tu mcm x rupa bilik PK HEM..bising ngan kawan2 aku..alip..momo..zul..shapik..wan..hmm..gila la depa neyh..hahaha...pastu depa ade yang nak balik..aku..wina..ezah..wan..ngan suriana lepak jap kat pondok depan guarde post tu..tiba2..PK HEM datang suruh kami susun kusi..NALAAAAA..!!!mau dalam 300 buah kusi gak arr..!!DAMN..!!penat x tehingga gara2 wan balik awai.. -,- aku kena la susun kusi sorang2 ngan pak cik PIBG skolah aku tu..then aku rehat jap..pastu 2 orang cikgu Salbiah suruh aku tolong bubuh cakuk besi kat langsir..ala..benda senang je cikgu..pastu ah abis..aku kena lap kusi..aku malas time tu..penat..then aku suruh ezah yang susuh 300 kusi tu..hihihi..jahat kan aku..pastu 2 orang cikgu Salbiah tu..suruh aku..suriana..ngan wina g pasang langsir..time neyh la AZAB kami rasa..bkn ja tinggi tempat langsir tu..but sakit tengkuk aku sebab kena langut...OUCH..!!!!!hahaha..tapi kami semua buat tuk budak2 junior kami yang akan masuk Form 1 esok..!!!hahaha..baikkan kami..yala la..thn neyh kami form 5 kan SENIOR YEAR..hmm..ok la..aku pon dah x taw nak post ape lagi..hope hangpa enjoy keyh..daa..

2 comments:

Adam Kasim said...

tolong komen bila bace ekk..

Adam Kasim said...

komen2..!!