BLOGGER TEMPLATES AND Blogger Templates »

pengawas(we are family)

forum di facebook
aku n noona..sama2 gila..aku suka kawan ngan dia

hai..assalamualaikum..apa khabar..??sihat..??cuti neyh boring kan..sapa stuju cium bau ketiak..(YARK..!!)..harineyh..aku nak post something pasal aku punya pasukan yang aku dah anggap cm family...pengawas..hmm..ketua thn neyh adalah wan..kenal x..??kalau x knal..mai aku nak tunjuk..KLIK SINI..dah tengok..??amacam..ensem..??(sapa kata dia ensem aku bunuh)hahaha...ketua thn neyh bagi aku adalah yang terbaik sjak 4 tahun aku jadik pengawas..pengawas thn neyh aku rasa bagos sbb thn neyh kawan baik aku shafikah telah menubuhkan satu forum untuk pengawas di mukabuku..bagi aku..forum neyh bagos sbb kat situ kami boleh bertukar fikiran..makacih pkah..sayang hang..muahh..kiss sket..hahaha..n aku jugak rasa pengawas thn neyh adalah yang paling bagos sbb tali2 barut pengawas dah x dak..HORAY..!!!!!!n pkah jugak telah mengenalkan konsep WE ARE FAMILY..tujuan dia mungkin untuk meningkatkan lagi semangat ukhwah kot antara pengawas..hahaha..btoi ke x tak taw la..hahaha..apa2 pon..aku sayang hangpa semua..cikgu hasnul..n cikgu2 pengawas lain la..aku sayang hangpa semua...!!!!!!muahh...!!!thn neyh aku x nak gadoh2..aku nak baik2 ngan hangpa semua..sbb thn neyh thn last aku jdik pengawas..ok..sayang hangpa semua..we are family..!!!
sayang hangpa semua..MUAHH..!! <3

2 comments:

Fiqah kechik said...

salam..adam...wah gempak...alhamdulilah kerna memuji....subhanaallah.....insyaallah...stetement we are family,statement sinergy....dan doa rabitah....akan aku perkenlkan...bkn untuk populariti tp untuk dpt reda allah....dan ia akn tunjukkan hasil sblm aku mlgkh pergi dr smkk.....insyaallahhhh

Adam Kasim said...

tima kasih pkah..
^_^